Nieuws

Nieuwe single ‘One More Time’ is live

Na een turbulent jaar presenteert Sylvia Samson haar nieuwste Engelstalige single, ‘One More Time’. Hoewel het nummer al geruime tijd klaarstond om uitgebracht te worden, was de timing eerder nog niet juist. Nu is het eindelijk zover. ‘One More Time’ markeert een nieuwe koers voor Sylvia, en ze zet zich enthousiast in voor de ontwikkeling van een geheel nieuw repertoire.

Deze frisse single is nu te verkrijgen via alle bekende streamingplatforms en wordt vergezeld door een verbluffende videoclip die het nummer visueel tot leven brengt. Mis het niet!

Sylvia Samson verrast met nieuwe single ‘De Snaren Van Mijn Hart’

Eerder dit jaar lanceerde Sylvia Samson ‘Ik Zweef’ en deze is vol enthousiasme ontvangen en heeft het ontzettend goed gedaan. De verwachtingen voor de opvolger zijn daarom hoog en die lijken op voorhand waargemaakt te worden. Want met ‘De Snaren Van Mijn Hart’ laat de zangeres opnieuw haar talent horen en zien!

De nieuwe single is een remake van de succesvolle single van Ruth Jacott die begin 2000 met het liedje vooral live en in de horeca scoorde. De nieuwe single is vanaf vrijdag 3 juni verkrijgbaar via alle bekende kanalen en wordt ondersteund met een fantastische videoclip!

Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/desnarenvanmijnhart